FAQ

Veelgestelde vragen over de Pokito Travel Mug

  1. Zijn de materialen BPA en ftalaat vrij?
  2. Is het gemakkelijk schoon te houden?
  3. Hoe ‘squishy’ is het materiaal?
  4. Oh, had oma niet een van deze?
  5. Kan ik een volledige pokito in mijn tas meenemen?
  6. Komen de papieren gedeeltes van ‘duurzame’ bossen?
  7. Past Pokito in auto bekerhouders?
  8. Zijn de materialen voor de magnetron bestendig?
  9. Kan pokito tegen hete temperaturen?

1. Zijn de materialen van de koffiebekers BPA en ftalaat vrij?

Absoluut. Het was heel belangrijk voor ons dat de materialen waren volkomen veilig waren.

 

2. Is de travel mug gemakkelijk schoon te houden?

Ja, waren we erg voorzichtig zijn om de pokito design met gladde binnenwanden om bacteriën te verzamelen te voorkomen. In het ideale geval is het best om uw pokito te spoelen nadat u uw drankje klaar bent en voordat je het weg te zetten. Als dat niet mogelijk is, plaats deze op de bovenste plank van uw vaatwasser als je thuiskomt. Elke lichte vlekken of sterke drank geuren die zich na verloop van tijd kan worden verwijderd door zachtjes te schrobben met een eenvoudige bakpoeder en water plakken. Het is ook mogelijk om deze volledig uit elkaar voor een nog grondiger schoon.

 

3. Hoe ‘squishy’ is het materiaal van de koffiebekers?

Een van de problemen die we hadden met andere opvouwbare siliconen cups was hoe zacht ze waren vooral na warme dranken in werden gegoten. Onze pokito heeft 3 harde ringen in strategische holding punten waarop het kracht te geven en om squishing te voorkomen!

 

4. Oh, had oma niet een van die koffiebekers?

Niet helemaal. Er zijn verschillende inklapbare bekers op de markt en door de jaren heen die ze hebben gemaakt in allerlei materialen, tin, siliconen zelfs leer terug in Edwardiaanse tijden. We hebben gebruik gemaakt van state-of-the-art hitte en scheur bestendig, reukloos en veerkrachtige Europese vervaardigde materialen. pokito heeft unieke ook 3 maten opties om uw stemming, waaronder de meeste mensen de favoriete Grande grootte (475 ml of 16 oz) aan te passen. Het heeft een deksel die efficiënt zeehonden in uw drankje voor extra gemoedsrust. Dit is een koele kop!

 

5. Kan ik een volledige Pokito in mijn tas meenemen?

We kunnen dit niet aanraden! U kunt drinken uit uw pokito ‘on the go’ en het heeft een snap beneden deksel dat gesloten afdicht om morsen te voorkomen als je gestoten bent op een drukke buis of running voor een bus. Alle residuen in de Beker nadat je je drankje klaar bent is verzegeld strak om lekkage te voorkomen wanneer het wordt opgeslagen in uw zak of tas.

 

6. Komen de papieren gedeeltes van ‘duurzame’ bossen?

Dat is een interessante vraag. De bomen die worden ‘geoogst’ met papierpulp aanbrengen worden geplant en gevoed over een periode van 30 jaar in plaatsen zoals Scandinavië, Canada, Duitsland en Rusland. De ruwe stammen worden vervolgens naar een papierfabriek alvorens ontschorst, afgestoken, mulch, hitte-behandeld, gebleekt, gerold, gedrukt en tenslotte bekleed met een 5% PE (polyethyleen) plastic waterdichte voering wegwerpbekers vormen. Die krijgen dan weggegooid na 5 minuten gemak. En, zoals u zich kunt voorstellen, dit is allemaal milieuvriendelijk duur. Volgens het WWF, ‘de pulp- en papierindustrie is de vierde grootste industriële gebruiker van energie verbruiken 6,4 EJ in 2005, en een belangrijke uitstoter van broeikasgassen (bron MER-rapport 2008). Is dit echt duurzaam?

 

7. Passen de Pokito koffiebekers in auto bekerhouders?

Iedere auto die we tot nu toe hebben geprobeerd. Vrij veel, werd pokito ontworpen om vergelijkbare omvang als de eenmalige bekers hebben. Dit was mede te druk barista’s met standaard volumes en kop hoogtes helpen, maar het was ook om het ergonomisch vriendelijk voor de mensen die het elke dag zal vullen te maken.

 

8. Zijn de materialen van de Pokito voor de magnetron bestendig?

We hebben geadviseerd dat het is fijn om je drankjes in de magnetron opwarmen voor een korte 30-seconden barsten met het deksel af. Het is niet aan te raden al te ‘maken’ van een drankje erin dat wil zeggen door het brengen van de inhoud aan de kook van de kou.

9. Kan de Pokito travel mug tegen hete temperaturen?

De beker zal zijn vorm te behouden, zelfs wanneer gevuld met hete vloeistof. De materialen zijn hittebestendig, maar ze nog steeds warm aan te raken en we raden u aan voorzichtig te zijn bij temperaturen boven 80 ℃ of 176 ℉. De meeste drankjes geserveerd in cafés liggen ver onder deze temperatuur!